Nieuws

Elk weekend open tijdens de salonperiode
16 december 2014


Salens Motors Brugge en Roeselare is elk weekend doorlopend open van 10u tot 17u. Dit op zowel zaterdag als zondag.


Is de drukte van het salon u te veel? Wenst u even af te koelen na een druk bezoek in Brussel? Kom dan zeker eens langs om in alle rust de modellen van Jaguar en Land Rover te ontdekken. Ook indien u niet naar Brussel kon gaan bent u meer dan welkom om onze modellen in de showrooms te ontdekken.


De nieuwe Land Rover Discovery Sport, nu al een topper in zijn segment, staat tentoongesteld in onze showroom te Roeselare. Een prachtige HSE uitvoering gecombineerd met Black Pack steelt dagelijks de show.


Kom zeker eens langs!


Vrolijk kerstfeest & Gelukkig nieuwjaar
24 december 2014

 

Filip & Caroline Salens en het ganse Salens Motors Brugge & Roeselare team wensen u en uw familie een vrolijk eind, een goed begin en een heel nieuw jaar volkomen naar uw zin. Ook Salens Motors blijft u met open armen ontvangen in 2015, een jaar vol met uitdagingen en nieuwe modellen. Kom de Land Rover Discovery Sport ontdekken in Roeselare vanaf 15 januari. Later op het jaar volgt ook nog de nieuwe Jaguar XE. U ziet het, 2015 wordt een jaar om naar uit te kijken! Prettige feesten!

Tijdens de vakantieperiode is Salens Motors Brugge & Roeselare gesloten op 25-26 december en 01-02 januari. Alle andere dagen, ook de zaterdag, is Salens Motors geopend volgens de reguliere uren en bent u van harte welkom! 

 


 

Jaguar XE
08 september 2014


Een hoop teasers heeft de interesse van de Jaguar XE opgewekt tot nooit geziene hoogtes en vandaag kwamen we te weten wat er onder het doek schuil ging. Dit is de nieuwe Jaguar XE.


De meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sportberline die Jaguar ooit maakte. De XE is een pure Jaguar. Hij is de eerste van een nieuwe generatie wagens die gebouwd worden op de ultrageavanceerde en compleet nieuwe geavanceerde aluminiumarchitectuur van Jaguar. Zijn lichtgewicht aluminium constructie maakt het koetswerk sterk en legt mee de fundamenten voor de combinatie kracht/alert weggedrag en verfijning/schitterend design.


De XE bruist van het leven dankzij de recentste innovaties, technologie en het nieuwste design. Hij bulkt van de systemen die de bestuurder ondersteunen en de rijervaring nog beter maken. De XE herschrijft de regels. De XE is voor elke andere wagen in zijn klasse een concurrent om rekening mee te houden.


U rijdt al met een Jaguar XE vanaf € 34.990 BTW inclusief. (Jaguar 2.0D E-Performance, 163pk, 99 gram)

Sinds vandaag is de Jaguar XE te bestellen bij Salens Motors Brugge en Roeselare!