Nieuws

Nieuws

Elk weekend open tijdens de salonperiode

Salens Motors Brugge en Roeselare is elk weekend doorlopend open van 10u tot 17u. Dit op zowel zaterdag als zondag.

Is de drukte van het salon u te veel? Wenst u even af te koelen na een druk bezoek in Brussel? Kom dan zeker eens langs om in alle rust de modellen van Jaguar en Land Rover te ontdekken. Ook indien u niet naar Brussel kon gaan bent u meer dan welkom om onze modellen in de showrooms te ontdekken.

Kom zeker eens langs!


Zondag 31 januari 2016 uitzonderlijk open in Roeselare
Jaguar XE

Een hoop teasers heeft de interesse van de Jaguar XE opgewekt tot nooit geziene hoogtes en vandaag kwamen we te weten wat er onder het doek schuil ging. Dit is de nieuwe Jaguar XE.

De meest geavanceerde, efficiƫnte en verfijnde sportberline die Jaguar ooit maakte. De XE is een pure Jaguar. Hij is de eerste van een nieuwe generatie wagens die gebouwd worden op de ultrageavanceerde en compleet nieuwe geavanceerde aluminiumarchitectuur van Jaguar. Zijn lichtgewicht aluminium constructie maakt het koetswerk sterk en legt mee de fundamenten voor de combinatie kracht/alert weggedrag en verfijning/schitterend design.

De XE bruist van het leven dankzij de recentste innovaties, technologie en het nieuwste design. Hij bulkt van de systemen die de bestuurder ondersteunen en de rijervaring nog beter maken. De XE herschrijft de regels. De XE is voor elke andere wagen in zijn klasse een concurrent om rekening mee te houden.