Nieuws
  /  

Nieuws

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Ontdek hieronder onze tijdelijke stockacties, geldig tot eind juli: de Discovery Sport, Range Rover Evoque en Range Rover Sport staan garant voor uiterst complete uitrustingen aan uitzonderlijke voorwaarden. In combinatie met voordelige financieringscondities wordt de aankoop van uw favoriete Land Rover helemaal onweerstaanbaar.

Condities op Discovery Sport:

• Stockwagens 17MY aan nettoprijs vanaf € 32.990
• Financieringen vanaf € 299/maand (klik hier voor meer informatie)
• Voordelige operationele leasingtarieven
• Land Rover Insurance: speciale tarieven op de Land Rover verzekeringsproducten


Condities op Range Rover Evoque:

• Stockwagens 17MY met klantenvoordeel tot € 4.180
• Financieringen vanaf € 319/maand (klik hier voor meer informatie)
• Voordelige operationele leasingtarieven
• Land Rover Insurance: speciale tarieven op de Land Rover verzekeringsproducten


Condities op Range Rover Sport:

• Stellar Editions vanaf € 79.400 - klantenvoordeel tot € 8.937
• Land Rover Insurance: speciale tarieven op de Land Rover verzekeringsproducten


Deze promoties zijn geldig tot 31 juli 2017. Wacht niet langer en contacteer ons over deze condities zodat we u de geldende voorwaarden kunnen toelichten.

Norton Motor : Nu verkrijgbaar bij Salens Motors


Uw vierwieler is nog niet aan vervanging maar u heeft zin in een nieuw avontuur? Goed nieuws! Salens Motors biedt u sinds kort de mogelijkheid om uw Norton moto bij ons aan te schaffen. Kom gauw langs in onze showroom en ontdek deze prachtige motorfiets!


Norton is een Britse producent van motorfietsen.

Het merk werd opgericht in 1898 en trad in 1953 toe tot Associated Motor Cycles (AMC). Bij het faillissement van AMC in 1966 ging het op in Norton-Villiers, dat in 1972 door de overname van de BSA groep Norton-Villiers-Triumph werd, maar in 1977 ook failliet ging. Omdat er met een dergelijke grote naam goed geld te verdienen valt, zijn er enkele pogingen gedaan het merk opnieuw op de markt te brengen. Intussen is de merknaam na vele omzwervingen weer in Britse handen, en worden er zelfs weer nieuwe Nortons geproduceerd.
  • Ontdek ons showroom model (PDF)
  • Leer meer over Norton (link)

Jaguar XE

Een hoop teasers heeft de interesse van de Jaguar XE opgewekt tot nooit geziene hoogtes en vandaag kwamen we te weten wat er onder het doek schuil ging. Dit is de nieuwe Jaguar XE.


De meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sportberline die Jaguar ooit maakte. De XE is een pure Jaguar. Hij is de eerste van een nieuwe generatie wagens die gebouwd worden op de ultrageavanceerde en compleet nieuwe geavanceerde aluminiumarchitectuur van Jaguar. Zijn lichtgewicht aluminium constructie maakt het koetswerk sterk en legt mee de fundamenten voor de combinatie kracht/alert weggedrag en verfijning/schitterend design.


De XE bruist van het leven dankzij de recentste innovaties, technologie en het nieuwste design. Hij bulkt van de systemen die de bestuurder ondersteunen en de rijervaring nog beter maken. De XE herschrijft de regels. De XE is voor elke andere wagen in zijn klasse een concurrent om rekening mee te houden.
Land Rover Discovery Sport


Jullie geduld wordt beloond. Na lang wachten leerden we vandaag de nieuwe telg van de Land Rover Discovery familie kennen, de Land Rover Discovery Sport. Alweer blijkt Land Rover innovatief voor de dag te komen en wil met de Discovery Sport vooral de "veelzijdigheid" in de schrijnwerpers plaatsen.


Zoals je van een Discovery mag verwachten, zal de veelzijdige Discovery Sport als optie beschikbaar zijn met een "5+2"-zetelconfiguratie terwijl zijn buitenafmetingen compacter zijn dan die van klassieke SUV's met vijf zitplaatsen.

Het vloeiende, aerodynamische silhouet van de nieuwe Discovery Sport, een flexibel interieur en de legendarische Land Rover terreincapaciteiten creëren een wagen die zoveel meer te bieden heeft dan enkel looks. Met een optionele verschuifbare tweede zetelrij waarmee u evenveel beenruimte creëert als in een Range Rover, en een optie als beschikbare derde zetelrij, kunt u het interieur indelen volgens uw behoeften aan bagage- en/of zitruimte. Daarnaast werd het overzichtelijke, rustige dashboard voorzien van een 8" aanraakscherm en kan als optie worden gecombineerd met een Head-Up display met de recentste technologie voor een intuïtieve interactie met de wagen. 


De Land Rover Discovery Sport is beschikbaar vanaf januari 2015 maar kan nu al worden besteld bij Salens Motors Roeselare.
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie